Acasă > Actualizare date client
 

Actualizare date clientStimate client,
În vederea îmbunatățirii serviciilor pe care societatea noastră vi le oferă și a unei mai bune comunicări, vă rugăm să folosiți această cale pentru actualizarea on-line a datelor de contact
 
Toate campurile marcate (*) sunt obligatorii.

Tip client:
Cod client:
Nume client (numele titularului de contract):
*
CNP:
*
Adresa prestaţiei
Strada:
*
Număr:
*
Bloc:
Scara:
Apartament:
Localitate:
Adresa corespondenţă (dacă este diferită de adresa de prestaţie)
Strada:
Număr:
Bloc:
Scara:
Apartament:
Localitate:
Seria CI:
*
Nr. CI:
*
Email:
*
Telefon fix:
*
Telefon mobil:
*
Introduceți codul din imagine:
 
Doresc actualizarea datelor personale precizate mai sus pentru contractul de prestări servicii salubrizare pe care l-am încheiat cu compania S.C. RER Ecologic Service Braila SRL
Sunt de acord/ nu sunt de acord ca datele personale să fie prelucrate în scop de reclamă, marketing sau statistică. Refuzul dumneavoastră nu va împiedica derularea contractului și colectarea debitelor, datele urmând a fi prelucrate numai în scopul intrării într-o relație contractuală.
S.C. RER Ecologic Service Braila SRL administrează în condiţii de siguranţă datele personale pe care ni le furnizaţi. Colectarea datelor se face doar pentru contactarea dumneavoastră (prin email, sms-uri sau telefon) în legătură cu sesizarea dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001 beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată de către S.C. RER Ecologic Service Braila SRL la sediul din Brăila, Bd. Dorobanţilor, Nr. 72, Bl. B28, Parter. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Societatea este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal și deține număr de înregistrare: 26705.

Ridică-mi gunoiul!

Pentru a oferi cele mai bune soluţii pentru problemele tale, vei fi contactat de un agent în cel mai scurt timp posibil.

Galerie foto