Acasă > Ne implicăm > Protecţia mediului
 

Protecţia mediuluiProtecţia mediului este valoarea noastră cea mai de preţ. Toată filosofia RER Ecologic Service SRL Brăila pleacă de aici. Oamenii înţeleg asta din prima lor zi de muncă şi e o viziune care se transmite şi pe orizontală şi pe verticală în această companie. Înainte de a lucra pentru oameni, suntem oameni. Preţuim natura şi suntem conştienţi de răul pe care omul îl poate face din cauza lipsei de educaţie sau a reavoinţei.
 
Noi nu suntem aşa. Am investit mereu în echipamente şi utilaje performante, în cercetare de mediu, în soluţii noi de reciclare a deşeurilor. În tot ceea ce înseamnă viitor curat.Ne implicăm constant în activităţi ecologice, promovăm centre de informare şi educare a copiilor şi tinerilor, susţinem ONG-uri, instituţii publice şi private în orice iniţiativă de acest fel.În plus, avem proiecte proprii de conştientizare şi educare, proiecte noi în fiecare an, idei şi iniţiative pentru toate categoriile de vârstă.
 
La secţiunea “Responsabilitate socială” vei găsi toate proiectele în care am fost sau suntem implicaţi.

Ridică-mi gunoiul!

Pentru a oferi cele mai bune soluţii pentru problemele tale, vei fi contactat de un agent în cel mai scurt timp posibil.

Galerie foto