Acasă > Servicii > Locuri de agrement
 

Locuri de agrementAici îţi putem arăta o mulţime de proiecte pe care le-am făcut pentru brăileni. Ne place foarte mult să ne ocupăm de întreţinerea locurilor de agrement. E un fel de concediu permanent!
Ce facem?
curăţăm şi săpăm terenul
îl nivelăm şi finisăm
ne ocupăm de gazon şi parcelare
adăugăm aranjamente florare în ronduri sau mozaicuri
apoi adăugăm sistemul de aspersiune şi pe cel de iluminare publică cu stâlpi ornamentali.
Pentru cei mari?
Mici oaze de vegetaţie, oriunde în oraş. Cu mobilier urban deosebit, cu foişoare şi bănci, mese de ping-pong şi şah. Totul pentru un timp liber de calitate. În inima oraşului.
Chiar şi locuri speciale pentru picnic şi grătar. Totul în siguranţă maximă.
Pentru cei mici?
Absolut! Delimităm spaţiile de joacă a celor mici de cele de relaxare a adulţilor. Montăm suprafeţe antitraumă pentru copii, ca ei să se joace în siguranţă. Suprafeţe omologate şi certificate UE, evident.
Şi pentru joacă?
Montăm leagăne, balansoare, tobogane, aparate fitness.
Şi pentru joc?
Construim terenuri de sport baschet, volei și fotbal. Amenajăm piste pentru carting și trasee speciale pentru automobilism. Totul pentru sport!

 
 

 
Cere-ne o ofertă pentru nevoile tale.
Îţi vom răspunde numaidecât!
 

 

Alte servicii:

Ce colectăm?
Absolut tot ce înseamnă deşeuri menajere, din gospodării şi instituţii. Cum colectăm? Ne strecurăm peste tot cu autospeciale mari sau mici,...
Ce fel de deşeuri voluminoase? Cam tot ce e mare şi nu îţi mai foloseşte. Mobilier, geamuri, uşi, echipamente electrice şi electrocasnice, instalaţii sanitare...
Serios?
Da. Foarte serios. Şi repede şi curat şi ieftin. Ştim prea bine ce înseamnă să construieşti sau să reamenajezi. Gresia veche, faianţa spartă, peretele...
La stradă
De aici pornesc toate visele frumoase.
Şi noi ce facem?
O măturăm, spălăm, stropim, întreţinem căile de acces, parcările interioare şi exterioare....

Ridică-mi gunoiul!

Pentru a oferi cele mai bune soluţii pentru problemele tale, vei fi contactat de un agent în cel mai scurt timp posibil.

Galerie foto